ONS DNA

 

Over BPiC
Hallo, mijn naam is Laia en ik ben de oprichter van Best Places in Catalonia (BPiC). De afgelopen 10 jaar heb ik, zodra ik de kans kreeg, als toerist mijn eigen regio verkend. Door deze hobby heb ik veel fantastische en verrassende plekken kunnen ontdekken. En toen dacht ik: wat als ik al deze beste plekken kan delen met mensen van over de hele wereld? Hierbij is voor mij altijd geweest belangrijk geweest dat deze mooie plekken ook écht voor iedereen te bezoeken moeten zijn, ongeacht de barrières iemand kent. Dus wat als ik probeer die plaatsen toegankelijker kan maken voor mensen die meer moeite hebben om dit te kunnen ervaren?

Missie
BPiC is een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van hoogwaardige, gepersonaliseerde en unieke plannen. Onze belangrijkste taak? Om een onvergetelijke ervaring te garanderen voor iedereen ongeacht uw fysieke conditie. “Every perfect traveler always creates the country where he travels.” is een uitspraak Nikos Kazantzakis, welke de filosofie van BPiC goed omschrijft. BPiC wil er namelijk zorgen dat het Catalaanse toeristische aanbod toegankelijk wordt en zo architectonische of communicatie- belemmeringen vermijdt.

Vision & Values

Visie & waarden
Best Places in Catalonia wil dat onze klanten Catalonië verlaten met het gevoel dat ze terug willen komen. BPiC is gepassioneerd over de regio en wil deze passie overbrengen aan iedereen die een bezoek brengt. Hierbij zijn geen taalkundige-, leeftijds-, architectonische-, communicatie- of culturele barrières. Motto: Best places in Catalonia, your ambassador to discover the region.