WAT KUN JE VERWACHTEN

Reizen is een prachtig ervaring, maar we hebben niet altijd de tijd en kennis om een reis te organiseren naar een plek waar we nauwelijks iets van weten. Fysieke barrières maken het vaak nog moeilijker een toegankelijke bestemming, accommodatie of activiteiten te vinden om optimaal te genieten van uw vrije tijd. Bij BPiC hebben we, naast lokale kennis, ervaring met toegankelijk toerisme waardoor we optimaal kunnen ondersteunen door het maken van een persoonlijk reisplan. Heeft u zin in een ongelooflijke reis naar Catalonië, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wilt u de ‘Best Places in Catalonia’ ontdekken?

1. Planning

2. Het maken van de reisroute

3. Het plannen van accommodatie

4. Planning van activiteiten en excursies

5. Aanbeveling voor vervoer

6. Persoonlijke ondersteuning om uw twijfels weg te nemen

Planning. Wij adviseren over wat u kan bezoeken op de gekozen bestemming op basis van uw persoonlijke wensen en vereisten. We plannen de route die het beste past bij uw smaak, budget, behoeften en beschikbare tijd voor de reis.

Terug naar vragen

Het maken van de reisroute . Naast het plannen van de route, krijgt u een overzicht van de plaatsen, activiteiten, kaarten en tijden die je nodig hebt om van de ene plaats naar de andere te gaan.

Terug naar vragen

Het plannen van acommodatie. Afhankelijk van jouw behoeften, budget en voorkeuren, geven we je een lijst met de beste accommodaties. We streven altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, zonder uiteraard de locatie en jouw specifieke wensen en eisen te vergeten.

Terug naar vragen

Planning van activiteiten en excursies. Naast het kennen van de beste plaatsen om te bezoeken, de route die je zal volgen en de tijden die u op elke plek zal doorbrengen, helpen wij u ook bij het plannen van activiteiten en excursies. We raden aan wat het beste past bij uw wensen, budget en specifieke behoeften.

Terug naar vragen

Aanbeveling voor vervoer. Passend bij jou persoonlijke plan zoeken we de beste manier om door Catalonië te reizen.

Terug naar vragen

Persoonlijke ondersteuning om uw twijfels weg te nemen . Er zijn veel twijfels voordat je op reis gaat. Maar maakt u zich vooral geen zorgen, gelukkig hebben we het antwoord op de meeste twijfels die kunnen ontstaan.

Terug naar vragen

We kijken ernaar uit om van u te horen. Stuur ons een e-mail: bestplacesincatalonia@gmail.com. Of je kan ons ook een WhatsApp sturen of bel: (+34) 620 19 84 07. Het helpt ons om beter te begrijpen wat je zoekt en om je op de best mogelijk manier te helpen.